Europese campings met de mooiste zwemparadijzen

Wanneer u van plan bent om van de zomer met uw kinderen naar de camping te gaan, dan is het fijn als een camping ook beschikt over een zwemparadijs. Uw kinderen kunnen zich dan uitstekend vermaken. Zodra er water in de buurt is, zullen uw kinderen zich al snel op hun gemak voelen. Hier volgen een aantal Europese campings met de mooiste zwemparadijzen.

Camping El Delfin Verde in Spanje

Op camping El Delfin Verde in Spanje is een prachtig zwemparadijs te vinden. Dit zwemparadijs is gebouwd in de vorm van een dolfijn. Het enorme zwembad wordt geflankeerd door prachtige palmbomen. Ook de kleintjes zullen zich er uitstekend kunnen vermaken, aangezien het zwembad ook de beschikt over een ondiep gedeelte.

El Delfin Verde
El Delfin Verde – een zwembad in de vorm van een dolfijn

Camping Europa in Lac d’ Annecy

Een camping die ook beschikt over een prachtig zwemparadijs is Camping Europa in Lac d’ Annecy. Het zwemparadijs beschikt over 1 glijbaan met wel 5 banen. Het heeft daarnaast een bubbelbad, kinderbad, een baai en een zwemparcours met waterval. Voor de allerkleinsten is er daarnaast ook nog een grote waterspeelplaats.

Camping Europa
Het waterpark van Camping Europa

Camping Park Albatros in Toscane

Midden in een pijnbomen bos, dichtbij de zee, licht camping Park Albatros in Toscane. Deze camping beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad. Het zwemparadijs heeft een glijbaan van wel 10 meter lang. Het unieke aan dit zwemparadijs is, dat het ook een Olympisch zwembad heeft.

park albatros
Het zwembadencomplex van Park Albatros

Camping Europa Silvella in Italië

Camping Europa Silvella in Italië heeft 3 zwembaden op de camping staan. Twee zwembaden zijn geschikt voor het hele gezin en één zwembad is speciaal voor de allerkleinsten. Het kinderzwembad heeft emmers met water die over de kinderen heen vallen wanneer de emmers vol zijn. Het zwembad voor het gezin is gebouwd in lagune stijl en beschikt daarnaast over een jacuzzi.

kinderzwembad silvella
Kinderzwembad van Camping Silvella

Als u een mooi zwembad belangrijk vindt bij een camping, dan hebt u in Europa dus genoeg keuze!