Fietsen in Barcelona

Barcelona is een zeer populaire vakantiebestemming geworden en dat is heel begrijpelijk. Panden worden bij bosjes opgeknapt, er is strand, bergen, flamenco en een lange zomer met niet al te warme maanden. Helaas wordt het ontzettend druk in het centrum en barst het centrum zowat uit zijn voegen met het massatoerisme. De buitenwijken zijn daarom een stuk interessanter om te bezoeken, maar welke wijken en welke plekken dan?
IMG_7922

De onbekende wijken
De toerist is toe aan iets nieuws. Verborgen juweeltjes, knusse pleinen en gezellige straten. Boetiekjes en plekken vol Catalanen. Vele wijken buiten het oude stadcentrum zijn zo, maar worden niet bezocht. Vaak door onwetendheid en dat is zonde, want het is the placet o be right now!

Privé fietstocht
Grote fietsgroepen, dat wil bijna niemand meer. Echte informatie over Barcelona krijg je wanneer je een privé fietstocht boekt. Alleen jouw gezelschap samen met een Nederlandse gids, op deze manier krijg je de allerbeste informatie over Barcelona, heeft de gids alle tijd voor jou en is er veel meer tijd voor persoonlijkheid en ligt de kwaliteit automatisch veel hoger.

IMG_7919

BroodenTomaat
Bij BroodenTomaat weten ze wat kwaliteit is, welke plekken er echt toe doen en is de tour ook nog eens heel erg gezellig, persoonlijk en informatief. Een losse tour vol nuttige informatie met ook nog eens een lijst vol restaurant aanbevelingen! Bij BroodenTomaat krijg je meer dan alleen een fietstocht!