Ontdek wat je kunt doen op Hawaii!

HawaiiBijna iedereen droomt er wel van, een reis maken naar een van de meest paradijselijke plekken op deze aarde. Ofwel, op vakantie naar Hawaii! Wanneer je aan Hawaii denkt, denk je immers aan prachtige stranden, een relaxte cultuur , grote resorts en restaurants waar je heerlijk kunt eten. Maar wist je ook dat je nog tal van andere dingen kunt doen naast uit eten gaan of naar het strand? Wij geven een aantal reistips!

In Hawaii kun je meer dan goed snorkelen. Bijvoorbeeld bij Hanauma Bay bij Honolulu Beach. Je kunt daar snorkels en flippers huren en in de turquoise zee zul je een levendige onderwaterwereld tegenkomen. Zo is de kans groot dat je een schildpad ziet, maar er zijn ook genoeg andere gekleurde vissen en bijzonder mooi koraal. Na het snorkelen kun je uitrusten op het palmbomenstrand.

Op Hawaii kun je verder meer dan goed surfen. Zowel echte professionals trekken naar Hawaii als beginners. Dat Hawaii een echt surfparadijs is, is ook te merken aan de vele surfwedstrijden die er worden gehouden. Zo geven protest of oneill daar vaker evenementen.

Bezoek een actieve vulkaan als je op Hawaii bent! Zoals je misschien wel weet is Hawaii ontstaan uit vulkanische activiteit. Daardoor kun je er nu dus ook nog vele vulkanen bezoeken. De mooiste (en actiefste) vulkanen vind je bij Big Island. Daar is namelijk ook het Vulcanoes National Park te vinden. Een beschermd natuurgebied en een van de populairste nationale parken van Amerika. Het park bestaat uit twee actieve vulkanen en deze zorgen ervoor dat je tijdens een bezoek een bijzondere ervaring mee maakt.