Vijf droomreizen die je echt eens moet hebben gemaakt

Je kent het wel, van die reizen die je volgens velen echt eens moet hebben gemaakt. Bucket list items worden ze ook wel genoemd. Daar kunnen we heel kort en krachtig over zijn: er zijn ontzettend veel prachtige plekken op deze aarde die je echt eens moet hebben gezien. Van Azië tot Noord-Amerika en van Down Under tot Afrika. Tenzingtravel.nl heeft een aantal must see’s voor je op een rij gezet.

Azië: Nepal
Volledig tot rust komen maar ook genoeg bekijken tijdens een verre reis? Dan is Nepal de juiste bestemming voor jou. Met haar bijzondere Himalayagebergte, talloze tempels, fantastische gastvrijheid en duizenden gebedsvlaggetjes is Nepal zonder twijfel een van de meest bijzondere landen in Azië. Laat je verrassen door de lieve mensen en de ongerepte natuur.

Afrika: Kenia 
Rondreizen door een van de mooiste landen van Afrika. Onderweg overnacht je in lodges in de jungle of in luxere hotels. Het kan allemaal in het bijzondere Kenia. Spot wilde dieren in het wildreservaat Masai Mara, wie weet zie je de big five wel! Sluit de rondreis door het land af op de stranden ten zuiden van Mombasa.

Noord-Amerika: aan de grens bij Canada 
Ontdek de ruige natuur van Canada door middel van een avontuurlijke roadtrip. Droom weg bij de uitzichten op de eindeloze highways en bekijk de immense natuurparken van dichtbij. Om het geheel compleet te maken reis je per camper van de ene bizar mooie plek naar de andere.

Down under: Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeeland staat vaak op de bucketlist van reizigers. Wij snappen helemaal waarom! Geniet van de extreem witte stranden, de schilderachtige uitzichten en de gemoedelijke sfeer. Kies voor een autoreis van een week of drie zodat je alle hoogtepunten van een deel van het land kunt bekijken.

Zuid-Amerika: Peru 
Tropische regenwouden en ruige bergketens, je hebt het allemaal in Peru in Zuid-Amerika. Voeg daar nog een paar bruisende steden en een aantal fantastische natuurgebieden bij op en je reis is compleet. Ontdek de Machu Picchu, het Titicacameer en Cuzco. Wedden dat je verliefd wordt op dit diverse land?