Bagage tips voor een korte trip

Ga je binnenkort een lekker lang weekend weg binnen Nederland of heb je een leuke stedentrip naar Londen, Parijs of Barcelona gepland? Alleen het vooruitzicht is al een feest!

Maar je moet eerst nog wel even een paar dingen regelen…bungalow of hotel reserveren. Vlucht boeken of ga je liever met de trein of eigen auto? En wat neem je allemaal mee? En hoe?

Het inpakken van je koffer of reistas kan soms een behoorlijke uitdaging zijn, vaak wil je toch net even iets te veel meenemen. Ook al heb je waarschijnlijk lang niet alles nodig, maar stel dat…  Een extra trui of jack voor de frisse avonden, zwembroek of bikini mocht er een leuk strand of zwembad in de buurt zijn, voor de zekerheid toch die leuke pumps of sneakers mee…je kent de dilemma’s vast wel.

Met een koffer kun je wel veel meenemen, maar zo’n grote en lompe harde koffer is niet altijd handig om mee te sjouwen. Een reistrolley met wieltjes is vaak al veel comfortabeler, maar voor relatief korte trips volstaat in de meeste gevallen een weekendtas of reistas. Deze tassen zijn ook uitstekend te gebruiken voor een dagje uit, altijd handig wanneer je naar het strand wil of wil genieten van een lekkere picknick op de Veluwe .

Marington.nl heeft een zeer grote collectie weekend- en reistassen, eenvoudig online te bekijken en bestellen.