Bestemming: Bonaire

bonaireÉén van de charmes van het Bonairiaanse leven is de beperkte grootte van het eiland. Hierdoor is alles uitstekend bereikbaar.  Het eiland is daarentegen weer te groot om het in één bezoek te ontdekken. Daarom komt meer dan 40% van de toeristen nog een keer terug naar Bonaire! Vooral de diverse watersport mogelijkheden maakt Bonaire zeer populair. Maar er is veel meer. www.bonairebest.com wijst u bijvoorbeeld de weg op het eiland om optimaal te kunnen genieten. U vindt hier onder andere een overzicht van de duikspots op Bonaire maar ook HoReCa en evenementen enz.

De bevolking op Bonaire is een mix van meer dan 80 nationaliteiten en etnische achtergronden. Veel buurten hebben culturele centra, waar de bewoners hun eigen sociale bijeenkomsten kunnen houden. Verspreid over het eiland staan diverse kerken, middelbare scholen en kinderdagverblijven. Veel informatie over Bonaire vindt u op www.mijnhuisopbonaire.nl.

Als toerist ervaart u direct de ontspannen en rustige sfeer van het eiland. Op Bonaire lijkt het jachtige bestaan ver weg. De vriendelijke bewoners helpen u graag bij het ontdekken van de mensen, plaatsen het heerlijke eten en natuurlijk het eiland zelf!