Even uit de sleur

RoadtripHeerlijk om er even een paar dagen of wat langer tussenuit te gaan. Met je partner, vrienden of misschien toch alleen is het heel fijn om de boel de boel te laten en de zinnen te verzetten. Rondkijken en genieten van een stukje cultuur of toch gewoon uitgebreid gaan shoppen in één van de grootste winkels die Europa te bieden heeft. Hieronder een aantal populaire bestemmingen op een rij.

Frankrijk, welke Nederlander is daar nog nooit geweest? Blijvend populair en altijd geliefd vanwege de knapperige broodjes, zachte kruidige kaasjes, en niet te vergeten de wijn. Elk jaar naar de camping blijft gewoon een feestje.

Nederland, uit in eigen land. Gewoon heerlijk een gezellig weekend naar een hotel en genieten. Natuurlijk maak je gelijk gebruik van alle extra faciliteiten dat het hotel te bieden heeft. Op deze manier kom je weer heerlijke uitgerust en opgeladen thuis.

België, net over de grens vind je het plaatsje Brugge. Een schitterend stadje met authentieke architectuur om heerlijk te wandelen en te genieten van de omgeving. Blijvend populair en in het bijzonder geschikt voor een weekendje weg.

Engeland, Londen, je kunt er eenvoudig met de trein naartoe. Maak kennis met het supersnelle ondergrondse metronetwerk en loop eens binnen bij Harrods. Vergeet niet om als eerste een London Pass te kopen, dit kan je veel geld besparen.

Duitsland, een geschikte keuze is de plaats Willingen. Geliefd door jong en oud vanwege de mooie omgeving en de vele activiteiten die je kunt ondernemen. Van skiën tot wandelen, en van zwemmen tot mountainbiken.

Italië, men zegt dat de inwoners de kunst van het leven verstaan. Hun levenswijze en –ritme is zo anders als die van ons dat je je echt wel even moet aanpassen. Maar de prachtige omgeving, het aangename klimaat en de heerlijke gerechten maken dat niet al te moeilijk.

Even uit de sleur van alledag stappen hoeft dus niet zo heel moeilijk te zijn. Een boeking is snel gedaan, en binnen Europa ben je vanuit Nederland ook nog eens snel op je bestemming aanwezig.