Goedkoop naar de ‘Parel van Vlaanderen’?

Brugge wordt gezien als een van de populairste steden van België. Wie denkt dat een populaire stad heel duur is, heeft dit verkeerd. Ook in de chocolade stad Brugge, kom je vrij ver met een klein budget.

Deze Belgische stad staat bekend om de internationale haven en de culturele geschiedenis met beroemde schilders als Jan van Eyck en Jacob Brugge. De stad is klein, maar heeft genoeg te ontdekken. Een citytrip Brugge en een klein budget passen echt prima samen!

Budgettips voor Brugge

  1. Betaalbaar winkelen in Brugge

In Brugge zijn leuke winkels te vinden waar in januari en juli een uitverkoop wordt gehouden. De korting kan in deze maanden wel oplopen tot zo’n 70%. Ook kent Brugge verschillende markten, waar goedkope producten worden aangeboden. Eén van de meest bekende markten is de rommelmarkt op de vismarkt. Hier vindt men kleding, accessoires, specerijen, antiek, woninginrichting en nog veel meer!

  1. Goedkope bezienswaardigheden in Brugge

De goedkoopste manier, om meer over Brugge te weten te komen, is om de stad te voet te ontdekken. Er zijn veel leuke plekken te vinden. Zoals de toren van Belfort. Deze beroemde toren kan worden beklommen. Na 366 stappen brengt je dit een prachtig uitzicht over de stad! Ook een bezoek waard zijn het Begijnhof en de Sint Salvators kathedraal. Maar ook de verschillende, karakteristieke chocolade en praline winkels zijn leuk om te bewonderen.

  1. Brouwerij bezoeken

De Brouwerij de Halve Maan is een mooie omweg die niet veel kost! Hier geniet je helemaal tegen een betaalbare prijzen van het lokale ‘’Brugse Zot’’ genieten. Wil je nog meer over de brouwerij en het bier te weten komen? Dat is mogelijk! De Brouwerij De Halve Maan geeft levendige rondleidingen, waar je van tijd tot tijd een biertje kan nippen.

Goedkoop overnachten in Brugge

Overnachten hoeft niet altijd duur te zijn! Goedkope hotels in Brugge zijn er genoeg te vinden. Via de site hotelbrugge.nl  vind je een uitstekend aanbod van goedkope hotels, in de beste wijken van de stad. Er zijn echt vele opties mogelijk. Ook voor mensen met een kleine portemonnee.