Ontdek Japan met 5 verschillende soorten reizen

Japan is een fascinerend Aziatisch land en heeft voor elke reiziger wel iets bijzonders in petto. Of je nu meer een backpacker bent of dat je voorkeur juist uitgaat naar een cruisevakantie, in Japan is ongelofelijk veel mogelijk. Ontdek Japan met maar liefst 5 verschillende soorten reizen.

1. Een stedentrip naar Japan
Hoewel je bij Japan niet direct aan een stedentrip denkt, zijn er genoeg steden te vinden waar je een citytrip naartoe kunt maken. Steden die hiervoor in aanmerking komen, zijn onder andere Tokyo, Kyoto en Osaka.

2. Rondreis Japan
Wil je van alle hoogtepunten in Japan iets meekrijgen? Dan is een rondreis Japan een echte aanrader. Japan is namelijk het land van de geisha’s, schitterende tempels en overheerlijke sushi. Een reisspecialist kan je helpen om de vakantie van je leven vorm te geven of samen te stellen.

3. Een luxe cruise in Japan
Japan bezoeken per cruiseschip? Het is een interessante optie. In de nacht slaap je op het cruiseschip en overdag bezoek je de mooiste bezienswaardigheden op het vasteland. Een Pacific Cruise bijvoorbeeld brengt je bij de meest indrukwekkende plaatsen van Japan.

4. Backpacken in Japan
Wil je het liefst zo goedkoop mogelijk een vakantie beleven in Japan? Dan is het een overweging waard om er een backpackvakantie van te maken. Je kunt de reis helemaal samenstellen zoals je dat zelf wilt. Er zijn overal in Japan wel goedkope hotels te vinden waar je kunt overnachten. Door het zo goedkoop mogelijk te houden, kun je veel zien en langer blijven.

5. Een werkvakantie in Japan
Werken in het land van de rijzende zon? Het kan eenvoudig met een Working Holiday Visum. Met dit visum kun je 12 maanden in Japan werken en vakantie vieren. Vooral Engelse docenten zijn in Japan erg geliefd. Kun je niet langer wachten? Schrijf je vandaag nog in!