Ontdek Nederland per auto met je vrienden

Ons landje is relatief gezien een klein land en dit heeft als voordeel dat ons land gemakkelijk met de auto te verkennen is. Naast dat dit natuurlijk super leuk is om te doen kan het ook leuk zijn om jouw buitenlandse vrienden op deze manier kennis te laten maken met Nederland. Op deze manier maak je ze wegwijs binnen ons landje.

Zandvoort

Gedurende de zomermaanden is Zandvoort, het badplaatsje vlakbij Amsterdam, één van de leukste plekken om te bezoeken. Relax hier in één van de bars of lounges aan het strand en geniet van de perfecte zomeravond. Verder is er ook nog een gamehal te vinden in het dorpje waar je jouw vrienden uit kunt dagen voor een potje airhockey of basketbal.

Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is zelfs voor veel Nederlanders nog onbekend gebied. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug staat vol met prachtige natuur. Eén ideale plek om gezamenlijk te picknicken en even van de natuur te genieten. Vervolgens kun je daarna nog even richting Hanzestadje Deventer rijden om daar een hapje te eten aan de IJssel.

De Veluwe

De Veluwe is misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland. Ontdek in deze omgeving de kleine dorpjes als Nunspeet en Vierhouten of bezoek de stad Apeldoorn en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Indien je het nationale park bezoekt is het een aanrader om met z’n alle een wandeling door het gebied te maken en Radio Kootwijk te bezoeken. Ook zou je, aangezien je toch in de buurt bent, nog even een bezoekje kunnen brengen aan Paleis ’t Loo. Zoek je een mooie camping op de Veluwe? Neem dan eens een kijkje bij de Boshoek.

Drie fantastische opties om de natuur te ontdekken samen met je maten.