Een unieke vakantie beleven in Alaska

alaskaAlaska is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een vakantie gaat boeken. Toch heeft Alaska veel bijzondere bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Wanneer je echt een bijzondere vakantie wilt hebben die niet iedereen heeft, dan is een trip naar Alaska een absolute aanrader. Iedereen die naar Alaska op vakantie is geweest keert er vaak nogmaals terug.

Alaska en de natuur

Alaska wordt vooral gekenmerkt door een schitterende natuur. Het heeft niet alleen een prachtig landschap, het heeft ook nog eens de hoogste berg van Noord-Amerika. Daarnaast wordt Alaska aan drie kanten omgeven door water. Het grenst alleen nog gedeeltelijk aan Canada. Dieren zoals beren en elanden zijn volop te vinden in Alaska. Met een camper is het dus prima vertoeven in Alaska. Al was het om alleen maar kennis te maken met de prachtige natuur. In de zomer gaat de zon niet onder.

Goudkoorts in Alaska

Wanneer je een bezoek aan Alaska brengt, kan dat niet zonder een bezoek aan het stadje Dawson City. Hier begon men in de 19e eeuw met goud zoeken. Ook nu worden er nog rondleidingen gegeven. Kenmerkend voor het stadje zijn de enorme temperatuurverschillen. In de winter kan het echt ijskoud zijn, terwijl in juli de 23 graden gemakkelijk gehaald wordt.

Huur een camper in Alaska

Een camper huren in Alaska kan eenvoudig geregeld worden door dit online te doen. In Nederland zijn er diverse organisaties die campers verhuren voor een trektocht door Alaska. Je kunt veilig online betalen. Daarnaast krijg je ook een indruk van hoe de camper er uit ziet. Verras jezelf en boek een vakantie naar Alaska. Je zult verwonderd zijn over de wonderlijke natuur en de rijke schoonheid van dit land.