Vakantiehuis huren Portugal, Algarve

Portugal is een erg mooi land met verschillende provincies waaronder Algarve. Algarve ligt gelegen in het zuiden van Portugal. In Algarve is erg veel te doen, het is er altijd mooi weer en er is keuze voor veel strand. Algarve beschikt namelijk over maar liefst 170km kustlijn. Deze kustlijn kent mooie baaien, mooie natuurgebieden en zeer brede zandstranden waar er heerlijk gezwommen kan worden. Aan deze kustlijn vindt u ook veel mooie en grote vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen beschikken veelal over een zwembad, een grote tuin en meer. Alles wat u nodig heeft voor een mooie vakantie in het zuiden van Portugal. Een vakantiehuis huren in Portugal is erg eenvoudig door de ruime keuze die er is.

In Algarve is er voor iedereen wat te doen

Algarve is erg veelzijdig op het gebied van toeristen. Zo is Algarve ideaal voor jongeren tussen de 16 en 26 die zelf op vakantie gaan maar ook voor ouderen die lekker met z’n tweeën weg gaan. Daarnaast zijn campings in Algarve ook een prima vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Zo zijn er veel kindvriendelijke zandstranden waar er heerlijk gespeeld kan worden of een zandkasteel gebouwd kan worden. Daarnaast zijn er in Algarve ook veel speeltuinen en zwembaden te vinden waar kinderen ideaal kunnen spelen en zwemmen. Er zijn ook erg leuke activiteiten te doen in Algarve met kinderen zo kunt u mooie boottochtjes maken om dolfijnen te spotten. De laatste jaren zijn er in Algarve ook veel nieuwe attractieparken en dierentuinen bij gekomen. Ideaal voor een lekker dagje weg met het gezin.

Bezienswaardigheden in Algarve

Algarve kent erg veel mooie steden met bijzondere bezienswaardigheden. Een aantal zeer bekende steden in Algarve zijn Albufeira, Lagos, Quarteira, Portimão, Silves en nog veel meer. Albufeira staat vooral bekend onder de jongeren die een vakantie willen met zon, strand en alcohol. Toch is Albufeira ook erg mooi voor gezinnen met kinderen. Zo zijn er namelijk veel pretparken te vinden, een van deze pretparken is Slide en Splash, dit is een waterpretpark met meer dan 20 verschillende glijbanen. De pretparken zijn gemakkelijk te bezoeken via de vakantiehuizen in Portugal. Silves is een zeer bijzonder stadje omdat het de prachtige sfeer van vroeger weet te behouden. Wanneer u dan ook het stadje Silves bezoekt ziet u hoe de Portugezen nou eigenlijk leven, dit is erg mooi en bijzonder om te zien.  Daarnaast zijn er ook veel mooie en grote winkelstraten te vinden in Portugal, ideaal om even een lekker dagje te shoppen met het gezin of vrienden.