Wateractiviteiten op vakantie

Ben jij als een vis in het water en wil jij als je op vakantie bent zeker genieten van de zee, een meer of andere waterplekken? Er is genoeg te doen! Maar ook als je normaal niet zo snel een wateractiviteit zou doen is het zeker een aanrader. 

Ontdek de magische onderwaterwereld

Ga jij op reis naar een plek met een mooie heldere zee? Dan is duiken zeker een gave activiteit om te doen. Je kunt oppervlakkig duiken met een snorkel. Hierbij blijf je dicht bij het wateroppervlak en bekijk je visjes en het onderwaterleven dat niet zo schuw is voor al doe toeristen. Wil je echter de magische wereld van de diepzeebodem ontdekken? Dan kan je een cursus volgen en met een groep mee de diepte in. Hierin wordt alles uitgelegd over de duikflessen en techniek.

Boven op het water dobberen

Blijf je toch liever boven water? Geen probleem! Op het water zijn talloze activiteiten om te doen. Denk bijvoorbeeld aan raften of kanoën op een rivier. Wil je graag vaker gaat varen, maar is het huren van een boot te duur? Dan is een opblaasboot een goed alternatief. Zoals een opblaasbare kano. Deze kan je eenvoudig met je meenemen, opblazen, varen en daarna gewoon weer laten leeglopen en weer meenemen. Super handig! Een andere activiteit voor op het water is (wind)surfen.

Ontspannen en luxe op een cruise

Wil je wel genieten van de zee en het gevoel dat je over de golven deint. En een uitzicht hebben van prachtige steden en kades, maar niet per se zelf actief in de weer zijn? Denk dan eens naar over een cruise. Hierbij hoef je alleen maar op de boot te zijn en is alles binnen handbereik. Toch zie je dan nog steeds wat van waar je bent, door af en toe aan land te gaan en de stad te bekijken. Ondanks dat wordt gedacht dat een cruise erg duur is, heb je zeker ook goedkopere varianten van een paar dagen.

Spetteren en plezier hebben in een waterpark

Ben je met een gezin op vakantie? Dan is het leuk om de kinderen bezig te houden met wat waterballet. Neem ze mee naar een waterpark en laat ze hun energie kwijtraken in verschillende baden, glijbanen,zwembaden, duikplanken en andere grappige waterbanen.

Vang een visje

Vissen….of je het nu doet als sport of als ontspanning. Er is een bepaalde voldoening aan het vangen van een visje. Helemaal leuk is als je aan het kamperen bent, je de gevangen vis schoonmaakt en als avondeten opdient. Zo wordt je helemaal een met de natuur.