Parkeren bij het vliegveld, dit zijn echte tips voor trips!

Wie zijn vakantie naar het buitenland maakt komt bij een beetje verre reis toch al snel uit bij het vliegtuig. Zoals tipsvoortrips.nl als advies mee kan geven is dat deze vakantie starten vanaf luchthaven Charleroi erg voordelig kan zijn. Vele low cost maatschappijen vliegen vanaf dit vliegveld. Wat velen niet weten is dat het parkeren bij dit vliegveld juist erg duur is. Dit is ook zeker een puntje om rekening mee te houden tijdens het uitzoeken van uw reis. De mogelijkheden om Charleroi Airport te bereiken met het openbaar vervoer zijn gering en ook halen en brengen vanuit Nederland is wel erg ver. Echter, hebben wij wel echte tips voor je trip als je opzoek bent naar parkeren Charleroi Airport tegen een scherpe prijs klik dan op de link. U komt dan namelijk uit bij Vliegen en Parkeren. Zij staan bekend om hun scherpe parkeerdeals bij het vliegveld en dat bij geheel betrouwbare aanbieders. De haal- en brengservice zijn tevens bij de prijs inbegrepen! Op het vliegveld betaald u voor 11 dagen €140, via andere parkings is dit €65!

 

De diverse parkeermogelijkheden

Er zijn twee hoofdvormen van parkeren bij vliegvelden, ten weten: shuttle parkeren en valet parking. Bij valet parking rijdt u zelf naar de vertrekhal. Voordat u deze bereikt neemt u contact op met de aanbieder. Dit telefoonnummer krijgt u op uw reserveringsbevestiging via Vliegen en Parkeren. Eenmaal aangekomen staat er een chauffeur op u te wachten en u kunt direct uw reis vervolgen. Deze chauffeur neemt uw auto namelijk mee en bij terugkomst staat de chauffeur dan ook weer met uw auto voor u klaar. Erg gemakkelijk en super snel dus! Shuttle parkeren is juist het ‘gewone’ parkeren. U rijdt naar de parking en wordt naar het vliegveld gebracht middels een shuttlebus die open is tijdens de openingsuren van het vliegveld. Dit is tussen 04:00 en 24:00.

De eindconclusie

Parkeren bij Charleroi is wat duurder dan bij vliegveld Eindhoven, Düsseldorf, Weeze of Schiphol maar wie zich vooraf goed oriënteert bespaard toch veel geld. Reserveren via http://www.vliegenenparkeren.nl kunnen wij u dan zeker van harte aanbevelen!