De 5 leukste vakantieparken van Nederland op een rijtje!

Wie het echte vakantiegevoel wil ervaren doet dat natuurlijk in een vakantiepark. Bij voorkeur in een park waarvoor je niet ver hoeft te reizen. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn. Je kunt ze namelijk gewoon in eigen land vinden. Dit zijn de vijf leukste op een rijtje.

1 Landgoed ’t Loo
De topper als het gaat om vakantieparken is landgoed ’t Loo. Al is het alleen al omdat iedereen zich hier op zijn gemak kan voelen. Het is immers zo ingericht dat iedereen er altijd iets te doen kan hebben, met elkaar of individueel. Ideaal voor een topvakantie dus. Zeker ook omdat je er alle vrijheid hebt.

2 Hof van Saksen
Hof van Saksen is één van de bekendste vakantieparken van het land. Dat is natuurlijk niet zomaar het geval. Er is een goede reden waarom eer zoveel liefhebberij voor bestaat. Zo is de ligging bijvoorbeeld ideaal. In Assen kan je helemaal tot rust komen omdat het hier simpelweg rustiger is dan in de rest van het land. Direct boeken als je aan vakantie toe bent.

3 Het Grote Bos
Ook Het Grote Bos is populair vanwege de ligging. Dat is op twee manieren op te vatten. In de eerste plaats ligt het daadwerkelijk in een groot bos. Dat is natuurlijk perfect om een vakantiegevoel op te roepen. Daarnaast ligt het in Doorn in de provincie Utrecht. Centraler kan bijna niet. Perfect voor een heerlijke, rustgevende vakantie.

4 De Katjeskelder
Een andere goede provincie om een vakantie op een vakantiepark in eigen land te vieren is Noord-Brabant. Dat doe je dan bijvoorbeeld op de Katjeskelder. Dit is met afstand het bekendste vakantiepark van de streek en geniet ook internationaal veel bekendheid. Alle reden om eens te boeken dus.

5 De Leistert
Wie eens het geld wil uitgeven aan de accommodatie in plaats van de reis, kiest ook voor een vakantiepark in eigen land. Dan is De Boshoek de allerbeste optie. Er is waarschijnlijk in de nabije omgeving geen park te vinden dat zo luxe is als dit vakantiepark op de Veluwe. Alleen al om die reden is het de moeite waard om hier tenminste eens in het leven geweest te zijn.