Fietsvakantie Antillen

Op de Antillen gaat alles “poko poko”. Rustig aan. Het leven gaat verloopt er in een ontspannen tempo. Haast, dat kennen ze niet. Ontspannen; dat is ook de beste manier om daar vakantie te vieren. Om optimaal te ontspannen en het eiland echt te ervaren, boekt u een fietsvakantie Antillen.

Erop uit op de Antillen

Op de Antillen kunt u op twee manieren vakantie vieren. U kunt in een all-inclusive resort verblijven, of u kunt uw hotel als standplaats gebruiken en erop uit gaan. Door erop uit te gaan ontdekt u wat er zo leuk is aan Curaçao en Bonaire. Verken met de fiets Willemstad, de hoofdstad van Curacao, en ontdek de felgekleurde panden in Scharloo, de drijvende markt in de haven en Riffort Village, een dorp in een oud fort. Op Bonaire komt u fietsend langs de schitterende roze zoutpannen, de flamingo’s in het Gotomeer en de Lourdesgrot van Rincón.

Het weer

De zon schijnt vrijwel het hele jaar door op deze eilanden. Er kunnen in het najaar een aantal kleine buien vallen, maar de rest van het jaar bent u verzekerd van prachtig, stralend weer. Tegen de middag kan het erg warm worden; drink daarom voldoende en bedek uw hoofd om een zonnesteek te voorkomen. De meeste vakantievierders vinden het op de eerste dag meestal erg warm op de eilanden, maar dat went heel snel.

Voordeel van fietsvakanties

U kunt dan natuurlijk een auto huren, omdat dat makkelijker is.  Op de fiets geniet u juist meer van het weer en bent u vrijer om ergens even te stoppen om foto’s te maken. U hoeft niet steeds te zoeken naar een parkeerplaats. Willemstad en Kralendijk hebben beide veel mooie steegjes en gezellige binnenplaatsjes waar u makkelijker met de fiets kunt komen dan met de auto. Ook steeds meer vakantiegangers kiezen voor actieve wandelvakanties.

Ontspannen op de Antillen

De Antillen zijn dé perfecte bestemming om te ontspannen en uw zorgen achter u te laten. Neem een duik in de rustige zee en geniet van de zon op het strand of ontspan met een cocktail op een terras langs het water. Bent u een liefhebber van een actievere vakantie? Ook dan kunt u op deze eilanden uw ei kwijt. Op de Antillen kunt u uitstekend snorkelen, duiken en windsurfen. Ook kunt u er mountainbiken, diepzeevissen en zeilen.