Goedkoop op vakantie? Dat doe je zo!

Reizen worden steeds duurder. Toch zijn diverse mogelijkheden om met een glimlach  op vakantie te gaan en met de hand op de knip. Wat denk je van een mooi vakantiehuis boeken? Dat kan heel voordelig voor een weekendje weg, maar ook als je langer en verder weg wilt, bijvoorbeeld naar Frankrijk, Griekenland, Curaçao of Zuid-Afrika.

Nu denk je misschien: een vakantiehuis huren kost toch best veel? Misschien lijkt dat in eerste instantie zo, maar als je op de Veluwe een vakantiewoning boekt, zal je zien dat je toch heel voordelig uit bent. Hieronder leggen we uit waarom.

 

Reis samen

Een ander voordeel is dat je veel kosten bespaart als je met meerdere mensen op vakantie gaat. Bij de meeste vakanties betaal je per persoon; dat kan dus behoorlijk oplopen als je bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie gaat of graag samen met vrienden of familie gaat. Als je een vakantiehuis of villa boekt, dan betaal je een prijs, alleen voor de woning. Het kan je veel geld besparen.

Last minute deals

Echte slimmeriken wachten tot op het laatste moment en profiteren van wel hele voordelige last minute aanbiedingen voor de beste prijzen. Bij Bonferia heb je keuze uit heel veel verschillende vakantiewoningen verspreid door Europa en verder weg waar uiteenlopende voorzieningen een vanzelfsprekendheid zijn. Als je een beetje flexibiliteit hebt in je vertrekdata, kan je dat een hele hoop centen schelen. Zorg dat je koffers klaarstaan en geniet op korte termijn van een welverdiende vakantie.