Lekkere last minute tips voor juni

Zijn jullie ook toe aan vakantie? Het weer lijkt dan wel mooier worden in Nederland, het blijft afwachten of dit ook echt zo blijft. Daarom is het altijd wel fijn om een vakantie te boeken waar je zeker bent van de zon. Het is wel aan te raden om het weeroverzicht in de gaten te houden, want niet overal op de wereld schijnt namelijk het zonnetje. We hebben 5 bestemmingen voor je op een rijtje gezet die perfect zijn voor een last minute zonvakantie in juni.

  1. Griekenland

Met verschillende bestemmingen zoals Kos en Zakynthos is er voor ieder wel wat wils. Als het aankomt op het weer kan het nogal verschillen in Griekenland. Maar wat wel zeker is, is dat het al lekker is op de Griekse eilanden. Hier liggen de temperaturen nu al rond de 20 graden! En het feit dat het niet ver van Nederland is en dat de prijzen erg meevallen is altijd mooi meegenomen. Doe hier je voordeel mee en boek een goedkope last minute vakantie naar de Griekse zon!

  1. Spanje

Ook Spanje is zeker een goed idee voor wat last minute zon. Het is lekker dicht bij huis en ook nog eens betaalbaar. In het zuidoosten van het land zijn de temperaturen al zeer aangenaam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de befaamde eilanden. De temperaturen liggen hier over het algemeen een stuk hoger. Het verschilt wel per eiland, dus hou hier zeker rekening mee! Wanneer je besluit een vakantie te boeken naar eilanden zoals Gran Canaria of Fuerteventura, zijn jullie vrijwel zeker van een warme vakantie onder de Spaanse zon.

  1. Curaçao

Het is duidelijk, Curaçao blijft een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie. Qua prijs ligt het misschien wat hoger, maar het is een fantastische last minute bestemming voor wat voorjaarszon. De temperaturen liggen tussen de 25 en 30 graden. Het kan misschien af en toe bewolkt zijn, maar dan nog is het de ideale plek waar je kunt genieten van verfrissende cocktails op het strand. Ideaal wanneer je een vakantie wilt boeken met zon, zee en strand!

  1. Bali

Het prachtige land Indonesië bestaat uit duizenden kleine eilandjes. De populairste van al die eilandjes is by far Bali. Dit komt vanwege het feit dat er tal van activiteiten te ondernemen is. En dat je dat kan doen in een omgeving van witte stranden, helderblauwe zee en uitgestrekte rijstvelden maakt het alleen nog maar beter. Je hebt hier de vrijheid om te doen wat je maar wilt. Het is een bestemming waar je lekker actief kan zijn, maar ook fantastisch kunt relaxen op het strand!

  1. Kaapverdië

De Kaapverdische eilanden worden steeds bekender onder de vakantiegangers. Met luxe en vaak ook all inclusive resorts op de bekende eilanden Boa Vista en Sal, is het een ideale bestemming voor een lekkere last minute vakantie. Wat ook altijd wel fijn is, is dat de temperaturen boven de 20 graden zijn!

Benieuwd naar nog meer bestemmingen voor een last minute vakantie? Google is je vriend!