Makkelijk van en naar Schiphol

Eindelijk is die heerlijke vliegvakantie gepland. Drie weken zon, zee en strand liggen in het vooruitzicht. Maar hoe kom je nu op de luchthaven terecht. Om naar Schiphol te komen zijn er een aantal verschillende mogelijkheden.

Met de auto

Wil je geen andere mensen lastig vallen met het ophalen en wegbrengen? Dan zijn er diverse mogelijkheden om te parkeren. Er zijn bedrijven die parkeerdiensten aanbieden, dit is alleen vaak buiten het vliegveld zelf. Zo kun je bijvoorbeeld parkeren bij Sky Park.

Op Schiphol zelf is er parkeerruimte genoeg. Je kan een paar dagen parkeren, maar voor de mensen die langer dan 2 dagen weggaan is er lang parkeren. Afhankelijk van je eigen eisen kun je één van de vele producten reserveren.

Met een vervoersdienst

taxiVan en naar Schiphol komen kan bijna niet makkelijker dan met een vervoersdienst. Je wordt voor de deur opgehaald en ook bij het vliegveld wordt je voor de deur afgezet. Dit is dan ook meteen het grote voordeel. Een ander voordeel is dat je zelf niet hoeft te zoeken naar een plek om je auto te parkeren.

Het nadeel van het reizen met een vervoersdienst zijn toch wel de kosten die eraan verbonden zijn. Gelukkig is daar ook een oplossing voor bedacht. De Schiphol taxi is er namelijk als privé vervoer, maar kan ook gedeeld worden met anderen.

Met het openbaar vervoer

Schiphol is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Of je nou met de bus of met de trein reist, zowel overdag als ’s avonds. Een ander voordeel van het openbaar vervoer is dat het relatief goedkoop is.

Houd tijdens het boeken van een vlucht dus rekening met de reis naar Schiphol zelf. Boek van tevoren een vervoersdienst of een parkeerplaats zodat je zonder problemen van je vakantie kan genieten.