Tips voor all inclusive trips

Turkije is hét land van de all inclusive. Elk jaar arriveren er zo’n tien miljoen toeristen op de luchthaven van Antalya om te genieten van zon, zee en strand. Het merendeel doet dit onder het mom van all inclusive. In Turkse badplaatsen als Lara, Belek, Side en Alanya hanteren namelijk vele honderden hotels dit concept. Het grootste voordeel is het onbezorgd genieten ter plaatse. Eenmaal in het hotel hoeft u eigenlijk geen cent meer uit te geven. Ideaal dus!

Het is wel enigszins opletten met de kwaliteit van de all inclusive. Over het algemeen is de grootte van het hotel een goede indicatie van hoe uitgebreid de all inclusive formule is en hoeveel faciliteiten er aanwezig zijn. Het loont nu eenmaal meer om twintig verschillende maaltijden bij het dinerbuffet te bereiden voor vijfhonderd gasten, dan voor honderd gasten. Kleinere all inclusive hotels hebben zodoende vrijwel altijd een beperkter all inclusive concept dan grote hotels. Niets mis mee, maar goed om rekening mee te houden. In dit artikel richten we ons verder op uitgebreid en luxueus. Lees hieronder onze all inclusive tips voor uw trip:

1. Het Miracle Resort in Lara in de regio Antalya

Binnen het all inclusive wereldje is het Miracle Resort de absolute topper. Het vijfsterren hotel verzorgt haar gasten op basis van ultra all inclusive en voldoet werkelijk aan alle vakantiewensen voor jong en oud. Met name Nederlanders zijn helemaal weg van het strandhotel in Lara. Het Miracle Resort beschikt over 696 kamers en biedt plaats aan ruim 1300 gasten. Zij kunnen zich vermaken in het gigantische zwembad, op het gezellige terras of langs het heerlijke zandstrand. Uiteraard kan er ook gesport worden en is het wellnesscentrum een oase van rust. Eten & drinken is praktisch rond de klok inbegrepen. Meer weten? Lees hier meer over het Miracle Resort in Lara!

2. Het gloednieuwe Sultan of Dreams in Side

Op 15 mei 2013 opent Sultan of Dreams in Side voor het eerst haar deuren. Het vijfsterrenhotel is een kleiner, rustiger alternatief voor het hierboven besproken Miracle Resort. Het hotel ligt op een vrij stuk land en grenst direct aan het strand. Het dichtstbijzijnde centrum van Manavgat ligt op zo’n vijftien kilometer. Sultan of Dreams biedt een leuk complex met uitgebreide faciliteiten. Het merendeel draait om water- en zonplezier. Tevens zijn er enkele sport- en wellnessfaciliteiten. Verzorging is hier op basis van ultra all inclusive. Sultan of Dreams is luxueus, rustig gelegen, voorzien van uitgebreide faciliteiten en biedt geweldige service!