Top 3 bestemmingen voor je honeymoon

Malediven-steiger-hutje-top-3-bestemmingen-voor-je-honeymoon-260418
Droombestemmingen voor je huwelijksreis, het zijn er bijna teveel om op te noemen! Binnen Europa, buiten Europa… Je kunt alle kanten op. We snappen dat je daarom soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij voor jou een top drie met prachtige honeymoon bestemmingen geselecteerd. Lees snel verder en laat je inspireren!

3. Italië

Een huwelijksreis naar Italië: ideaal als je niet te lang wil vliegen en het liefst geen vermogen wil uitgeven. Italië is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis binnen Europa. Tussen april en oktober is het met een gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 30 graden goed vertoeven. Daarnaast vind je in Italië vele romantische steden zoals Rome, Florence en Venetië. Maar er zijn nog veel meer mooie plekjes te ontdekken, bijvoorbeeld Puglia, Cinque Terre en Amalfi. Of je nu op zoek bent naar een romantische strandvakantie of een fly en drive, in Italië kan het allemaal.

2. Bali

Ongerepte natuur, culturele steden, witte stranden, een tropisch klimaat en heerlijk eten… Droom je al weg? Een huwelijksreis naar Bali staat garant voor dit allemaal. Op Bali vind je talloze luxe resorts waar je je volledig in de watten kunt laten leggen. De gemiddelde temperatuur is gedurende het hele jaar ongeveer 30 graden. De beste tijd om op vakantie te gaan is tussen juni en oktober. Je kunt op dit eiland terecht voor een ontspannen zonvakantie of een mooie rondreis, Bali is namelijk erg makkelijk te bereizen. Of je kiest voor een combinatie van beiden: the best of both worlds.

1. Malediven

De Malediven zijn werkelijk een paradijs op aarde. Van een mooiere plek als dit kun je niet dromen. De Malediven is een eilandengroep in de Indische Oceaan dat bestaat uit bijna 1200 koraaleilanden. Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden is dit de perfecte bestemming voor een zonovergoten honeymoon. De beste tijd om op vakantie te gaan naar deze droombestemming is in het droge seizoen, tussen december en april. Op de Malediven vind je meer dan genoeg luxe resorts waar jullie optimaal kunnen ontspannen. Deze resorts zijn vaak kleinschalig en intiem, ideaal dus voor een romantische honeymoon…