Vroegboek tips voor het najaar

Vroegboek tips voor het najaar
Niet vastgebonden aan de reguliere vakanties en heb je de vrijheid om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan? Dan is een vakantie boeken in het najaar perfect voor jou! In september en oktober boek je zonvakanties met de beste vroegboekkortingen en vaak kun je ook nog genieten van het lekkere weer… We hebben de beste bestemmingen op een rijtje gezet waar je heerlijk kunt nazomeren!

Griekenland

Authentieke dorpjes, prachtige natuur en lange stranden… Griekenland heeft het allemaal! Dit populaire land blijft ook in het najaar een bestemming waar je kunt genieten van aangename temperaturen. Tot zeker half oktober is het hier lekker weer! Met een gemiddelde temperatuur van 29 graden in september is Griekenland een perfecte bestemming om naartoe te gaan. Lekker relaxen aan het strand of de culturele hotspots bezoeken, het is allemaal mogelijk! Op de verschillende eilanden zoals Kreta, Corfu en Rhodos is het prima vertoeven onder de Griekse zon. Nu ligt de keuze tussen de Griekse bestemmingen bij jou… Weet jij al welk eiland het wordt?

Canarische Eilanden

Over het algemeen blijft Spanje een populaire bestemming voor vakanties. In het binnenland mag het qua temperatuur dan minder worden, maar niet op de Canarische Eilanden met aangename temperaturen. Gemiddeld ligt het op de eilanden rond de 18 graden in de wintermaanden… Niet verkeerd toch? Geniet van al het moois dat bijvoorbeeld Tenerife te bieden heeft, zoals El Teide. El Teide is de op twee na hoogste vulkaan ter wereld en het hoogste punt van heel Spanje. Naast Tenerife kun je kiezen tussen meerdere eilanden. Elk eiland heeft zo zijn eigen karakteristieken, dus er is voor ieder wel wat wils!

Kaapverdië

Wil je toch liever een vakantiebestemming buiten Europa? Dan is Kaapverdië de perfecte match voor jou! Wat fijn is aan deze bestemming, is dat de temperaturen het hele jaar door zeer aangenaam zijn. In september lopen de temperaturen op tot maar liefst 29 graden!  Direct bij aankomst is het ontspannen sfeertje te voelen dat heerst op dit eiland.

De twee populairste eilanden van Kaapverdië zijn Sal en Boa Vista. Op Sal vind je de witte stranden met prachtige palmbomen. Ben je echt een natuurliefhebber? Dan kun je onder andere een zoutmeer en de laguna bezoeken. Je kunt al dit moois met eigen ogen bewonderen tijdens een zonnige vakantie op het Kaapverdische eiland.

TIP: op Vroegboekkorting Wijzer vind je de beste en actuele vroegboekkortingen, dus ook voor het najaar! Zo boek je dus slim en extra voordelig een heerlijke vakantie!