Werken en reizen prima te combineren

Reizen is altijd iets bijzonders. Of je op reis bent om heerlijk vakantie te vieren of je bent voor je werk in het buitenland, het blijft speciaal om op een andere plek dan thuis te zijn. Zakelijk reizen is leuk, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden. Er zijn manieren om gewoon door te werken als je op reis bent je en je tijd zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij lichten twee van deze manieren aan je toe.

Werk in de cloud

Steeds meer bedrijven werken tegenwoordig in de cloud. Werken in de cloud betekent dat je bestanden opgeslagen staan op een online omgeving, die jij overal kunt aanroepen. Dus of je nu op kantoor bent, in de trein zit of aan het strand ligt, met een internetverbinding op je telefoon, tablet of laptop kun je overal bij. Dat betekent dat als jij op reis bent voor je werk, je onderweg gewoon kunt werken. Zo wordt een uur in de trein zitten ineens heel efficiënt, omdat je daarmee geen uur weggooit, maar aan belangrijke zaken kunt werken. Werken in de cloud zorgt er dus voor dat reistijd dus geen verloren tijd hoeft te zijn.

Werken in de auto

Een zakelijke reis wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk invullen. Wanneer je met de auto gaat, heb je normaal gesproken tijdens het autorijden geen tijd om te werken. Daar is echter een eenvoudige oplossing voor. Je kunt er voor kiezen om een student chauffeur of privechauffeur in te huren, die in jouw auto rijdt om jou naar de plek van bestemming te brengen. Dat geeft jou de kans om in auto nog vergaderingen voor te bereiding, stukken uit te werken of belangrijke e-mails te sturen. Het is naast een erg handige manier van reizen en werken, ook een hele comfortabele manier. Niet in een dure taxi drukke trein of bus,, maar vaak gewoon in je eigen auto met alleen een eigen chauffeur erbij. Reizen en werken was nog nooit zo goed te combineren met elkaar.